Praleisti

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Straipsnis: Naujoji lino kolekcija - kodėl "Savastis"?

Naujoji lino kolekcija - kodėl "Savastis"?

Naujoji lino kolekcija - kodėl "Savastis"?

Tai labai simboliška. Kai gimstame, mes būname tyri, nekalti, pilni džiaugsmo ir noro atskleisti visą savo unikalumą. Kūdikis natūraliai gyvena šioje akimirkoje, čia ir dabar. Jei jis išalksta – prašo valgyti, o jei nori artumo – siekia mamos meilės ir dėmesio. Kiekvienas mažylis turi aiškų supratimą apie tai, kas jis yra. Tik, deja, negali mums to papasakoti žodžiais.

Šios kolekcijos įkvėpimas – mano pirmosios anūkės Eleanor gimimas. Tad kolekcija „Savastis“ sukurta jos pasveikinimui, atėjus į šį pasaulį.

Augant, bendraujant su artimiausiais žmonėmis, o paskui darželyje ir mokykloje su draugais ar mokytojais, atsiranda nesaugumo jausmas. Gali būti ir taip, kad vaikas pasijunta nepakankamas, nes nėra visų mylimas ir visiems priimtinas, kaip tai buvo anksčiau.

Tuomet jis pradeda nebylią kovą už vietą po saule, stengdamasis nuslėpti tai, kas kitiems gali atrodyti nepriimtina. Užmaskuoti tai, dėl ko gali būti sugėdintas ar atstumtas. Taip, po truputį atsisakydamas savo unikalumo, savosios savasties, žmogus pradeda kurti naują save – tokį, kuris įtiktų kitiems ir būtų mylimas.

Taip atsiranda pastangos būti geresniais nei iš tiesų esame. Susitelkiame į tai, kaip atrodome, ką sakome. Nuolat galvojame, kaip elgiamės. Tam, kad nuslėptume, ko nenorime rodyti kitiems, išeikvojame labai daug energijos. Ilgainiui tai išvargina ir, jei patys nesusiprotėjame atsigęžti į save, tuomet pats gyvenimas tuo pasirūpina, siūlydamas skaudžias patirtis, ligas ar netektis.

Savastis – tai unikalus mūsų savybių rinkinys, kurį sudaro tam tikri fiziniai ir psichologiniai išskirtinumai, atspindintys mus, kaip autentišką asmenybę ir pritaikytas mūsų gyvenimo keliui.

Savastis apima visą mūsų gyvenimą ir visas galimybes. Jei girdime jos balsą, įsiklausome, ką ji mums sako, net didelių sunkumų akivaizdoje galime rasti ramybę, gilesnį situacijos suvokimą, matymą. Nekyla tokie klausimai kaip „kodėl aš?“ ar „kodėl man taip nutiko?“ Atsiranda tikrumas, pilnatvės jausmas ir pasitikėjimas.

Brangioji Eleanor, ko gero gyvenime bus visko. Tik prašau, prisimink, kad viskas, kas vyksta – tai tik dėl tavęs. Visi žmonės, kurie ateis į tavo gvvenimą – jie tau reikalingi. Visos situacijos, kokios jos bebūtų – tai žinutės tau iš pačios VISKO esmės. Ir jei nutiktų taip, kad nutoltum nuo tikrosios savasties, žinok, kad VISADA gali ją susigrąžinti, nes ji niekur NIEKADA neišnyksta.

Na, o  tave, mieloji skaitytoja,  per natūralius naujosios kolekcijos „Savastis“ audinius, per kūno pojūčius, kai oda liečiasi su jais, kviečiu leistis į savęs pažinimo kelionę. Juk kuo daugiau natūralumo aplink mus, tuo labiau mes ir patys norime tapti tikresni, autentiškesni, vis drąsiau galime pažvelgti į savo širdį bei ją pažinti.

who'she įkūrėja Sandra 

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Visi komentarai yra patikrinami prieš publikuojant

Kiti įrašai

Viskas, ką turi žinoti apie šilko priežiūrą.

Viskas, ką turi žinoti apie šilko priežiūrą.

Neretai įsigyti šilkinius drabužius prisibijoma dėl sudėtingos šilko priežiūros. Neneigsime – šilkinis rūbas reikalauja kiek daugiau dėmesio nei medvilninis ar sintetinis, tačiau pažadame: su šiek ...

Skaityti plačiau
Klausi, kodėl būtent "Auksu spindinčios Kalėdos"?

Klausi, kodėl būtent "Auksu spindinčios Kalėdos"?

Ogi viskas prasidėjo dar tada, kai net mintyse nebuvo plano įkurti who‘she. Aura-Soma mokymuose studijuojant spalvų reikšmes, jų filosofiją ir poveikį žmogui, iš visų spalvų man labiausiai surezona...

Skaityti plačiau