Praleisti

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Straipsnis: Klausi, kodėl būtent "Auksu spindinčios Kalėdos"?

Klausi, kodėl būtent "Auksu spindinčios Kalėdos"?

Klausi, kodėl būtent "Auksu spindinčios Kalėdos"?

Ogi viskas prasidėjo dar tada, kai net mintyse nebuvo plano įkurti who‘she. Aura-Soma mokymuose studijuojant spalvų reikšmes, jų filosofiją ir poveikį žmogui, iš visų spalvų man labiausiai surezonavo aukso spalva.

Ir kai jau aplankydavo pirmosios, nedrąsios mintys apie tai, kad noriu kurti moteriškų rūbų prekinį ženklą, nors tuo metu visiškai nieko apie tai neišmaniau, jau tiksliai žinojau viena – kiekvienas rūbas savo vidinėje pusėje turės įsiūtą realų aukso siūlą. Tad galima drąsiai sakyti, jog visa who‘she prekės ženklo istorija bei filosofija prasidėjo nuo aukso siūlo.

O kodėl būtent auksas?

Aukso spalva – tai optimizmo, išminties, profesinio meistriškumo, vidinio stabilumo, gyvenimo gausos ir pilnatvės simbolis. Ši spalva padeda atrasti savo vidinį "auksą“ – išmintį, pagrįstą gyvenimo pažinimu. Šių vidinių turtų priėmimas ir pripažinimas atveria kelią finansinei sėkmei ir prabangai.

Auksinė spalva stiprina vidinę pusiausvyrą, savigarbą, vadovavimo gebėjimus ir realistišką pasaulio matymą. Ji kviečia prisiimti pilną atsakomybę už savo gyvenimo kokybę – gausą ir skurdą. Sprendi tu – skursti arba klestėti. Ji ragina maksimaliai atskleisti ir realizuoti savo pašaukimą būti tuo, kuo gali būti! Būti tuo, kuo esi gimusi būti. 

Šios spalvos duotybės tai: vidinė išmintis, aukštas intelektas bei valia, tačiau visa tai užspaudus, neišreiškiant ir nenaudojant, neigiant savo vidinį "auksą“ kyla menkavertiškumo jausmas, įvairios baimės, nerimas, atsakomybės vengimas, perdėta kontrolė, racionalizacija, manipuliacija

Vidinis auksas – tai mūsų visos patirtys ir išgyvenimai

Žmogus per savo gyvenimą kaupia informaciją bei įvairias patirtis. Kad ir kaip būtų keista, tačiau dažniausiai kaip asmenybės mes augame tada, kai mums skauda, todėl per ypač sunkius išgyvenimus ir patirtis mes sukaupiame daugiausiai išminties. Po kiekvieno stipriai mus palietusio išgyvenimo, viduje tarsi lieka aukso kruopelytė. Taip eidami savo gyvenimo keliu ir rinkdami smiltelę po smiltelės, mes sukaupiame vidinę išmintį - vidinį auksą, kuris ir yra didžiausias mūsų turtas.

Deja, dažnas iš mūsų savas patirtis linkęs nuvertinti, nenori jų prisiminti, jas neigia, nori pamiršti ar dėl visko kaltina kitus. Jaučia gėdą, kaltę. Svarbu žinoti, kad jei žmogus turi sukaupęs daug "vidinio aukso“ ir nenaudoja jo savo reikmėms, atsiras kažkas kitas, kuris visada ras būdą kaip savo reikmėms pasinaudoti taip dosniai siūlomu svetimu vidiniu auksu. Tai gali būti partneriai, draugai, darbdaviai ir t. t. 

Tad atverk duris žiniai, kad kai tavo gyvenime kas nors sudūžta į šipulius, tu visada turi pasirinkimo galimybę: likti liūdesyje, nusivylime, praradimo jausme ar susiūti visa tai aukso siūlais ir palikti kaip patyrimą, praturtinantį tave patirtimi, darantį brandesne ir išmintingesne.

„Auksinė“ who‘she filosofija

Who‘she išsiskiria savo filosofija, požiūriu į rūbą, o aukso siūlas – tai neatskiriama šio prekinio ženklo identiteto dalis.

Vidinėje rūbo pusėje spindinti auksinė gija kaskart primins, kad tavo grožis, stiprybė ir laimė – tai auksas, kuris slypi ne išorėje, o tavo pačios viduje. Kiekviena nesėkmė lygiai kaip ir sėkmė, kiekvienas savęs atradimas iš naujo – tai vis ta pati tavo gyvenimo istorija. Ji sulieja visas patirtis į vieną ir kuria pačią tave – vienintelę tokią ir nepakartojamą. Visai kaip ir WHO’SHE aukso siūlas, padrikas drabužio dalis sujungiantis į vientisą siluetą.

Taigi šių metų "Auksu spindinčios Kalėdos“ įkvėptos aukso siūlo.

Ta proga kviečiu jus visas/-us išdrįsti atrasti savo vidinį auksą, spindėti ne tik išore, bet ir vidumi, kad iš jūsų sklindanti šviesa pakviestų kitus tviskėti auksu, kuris nėra matomas akimis, bet jaučiamas širdimi.

Kviečiu užsukti į mūsų el. parduotuvę ir įsigyti auksu spindinčių dovanų.

Su meile, who‘she įkūrėja Sandra

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Visi komentarai yra patikrinami prieš publikuojant

Kiti įrašai

Naujoji lino kolekcija - kodėl "Savastis"?

Naujoji lino kolekcija - kodėl "Savastis"?

Tai labai simboliška. Kai gimstame, mes būname tyri, nekalti, pilni džiaugsmo ir noro atskleisti visą savo unikalumą. Kūdikis natūraliai gyvena šioje akimirkoje, čia ir dabar. Jei jis išalksta – pr...

Skaityti plačiau